Etiquetes

Etiquetes

dijous, 28 d’abril del 2016

Lligueta d'handbol 5è

LLIGUETA HANDBOL 5èA i 5èB (ESCOLA WAGNER) 2015-16

Hola a tothom!

Ja hem jugat la Lligueta de Handbol de 5èA i 5èB.

Els alumnes de 5èA han quedat CAMPIONS de la lligueta de Handbol del Grup II. Van jugar 4 partits i van guanyar els 4 amb molta superioritat.
Els alumnes de 5èB  han quedat Quarts de la lligueta de Handbol del Grup I.Van jugar 3 partits i van perdre als tres.

5èA van jugar fora dos partits contra les escoles Ferran de Sagarra i Ausiàs March i dos a casa contra Mercè Rodoreda II i Sant Just.
5èB van jugar fora un partit contra l'escola Beethoven i dos a casa contra Mercè Rodoreda I i Tanit.

Tothom es va esforçar molt, va ser un partit  amb molta esportivitat  i tots els nens-es de les dues escoles s'ho van passar molt bé.
Al finalitzars els partits tothom es va donar la mà esportivament i vam fer una foto les dues escoles juntes.
Felicitem als nens-es de 5èA i 5èB ja que van jugar molt bé i es van esforçar molt. Han après les regles del  Handbol, també com es defensa i s'ataca, a cooperar amb el grup, i a relacionar-se amb altres nens i nenes d'altres escoles de Sta Coloma.

També felicitem als nens-es participants de les altres escoles, així com als i les mestres d’Ed. Física, als tutors i acompanyants.
Tots els nens-es participants tindran un diploma per l’esforç i la seva participació en aquesta lligueta (5èB), i en aquest cas 5èA tindrà el diploma de Campió, aquest partits s’han fet com a cloenda de la unitat de programació d’Ed. Física dedicada al Handbol.

PARTICIPANTS 5èA:

SYAM, LUIS CARLOS, DANIEL, SHUANG , YOKAIRA, KARIM, LUZ, MARTA, ROCÍO, FERNANDA, TÀNIA, AINHOA LLERA, DAVID MB., PAUL, VICTOR, AINHOA MONTALVAN, FRANCISCO NIÑO, BISHOP, ZAYED, EMELY, JUANMA, YESSICA, FRANCISCO GALVÁN, YAOWEI.

PARTICIPANTS 5èB:

HIFZA, AISHA, ALAE, VICENTE CHIMBO, DIARA, KATHERINE, FAHAD, AKRAM, AINHOA LOZAR, ALINA, ESEOSA, NOELIA, YASMINA, CLAUDIA, OSCAR, JORDI, VICENTE XIA, JINMING, YANYUNG, ANQI, LEI SU, AYA, WILBINSON.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comptador dies online